24.3 C
Medemblik
15 augustus 2020 15:48
Medemblik Actueel.

Poëzieavond bij Hyperion, ‘Zing mee met Annie M.G. Schmidt’

BENNINGBROEK – Op vrijdagavond 27 januari (20 uur) organiseert de stichting Hyperion een poëzieavond in het Witte Kerkje van Benningbroek. Dit gebeurt ter gelegenheid van de Week van de Poëzie, het thema van deze week is: humor.

Gekozen is voor de dichteres Annie M.G. Schmidt. Erna Peereboom zal vertellen over haar leven en haar werk en natuurlijk is er aandacht voor de grappige liedjes van Annie. Kinderen van basisschool De Kraaienboom uit Sijbekarspel lezen zelfgeschreven gedichten voor en er is Open Podium.

De liederen worden vertolkt door Miranda Dekker en Marianne Koelemeijer, de begeleiding is in handen van Peter Molenaar. Jong en oud kan meezingen. Het Open Podium biedt ruim baan voor ieder die humoristische poëzie wil voordragen. Zoek een grappig gedicht uit en deel het met anderen!

  • Poëzieavond over Annie M.G. Schmidt
  • Het Witte Kerkje, Kerkelaan 10, Benningbroek
  • Vrijdag 27 januari, inloop 19.30 uur, aanvang 20 uur.
  • Vrij entree, een vrijwillige bijdrage na afloop wordt op prijs gesteld.
  • Informatie: www.stichtinghyperion.nl  

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?