De Zonnebloem Medemblik zoekt actieve vrijwilligers

MEDEMBLIK – De Zonnebloem afdeling Medemblik heeft dringend behoefte aan nieuwe actieve vrijwilligers die bereid zijn om +/- 4 uur in de maand haar of zijn tijd te besteden aan onze  mooie organisatie. We zoeken mensen die graag andere mensen helpen, willen organiseren of mensen willen bezoeken die eenzaam zijn.

We organiseren leuke middagen of uitstapjes en daar zijn vrijwilligers voor nodig om b.v. koffie te schenken, een rolstoel te duwen, een gast te begeleiden of mensen gezelschap te geven of om een middag te organiseren. Wij kunnen u alle informatie verstrekken en ook op de website van de Zonnebloem (www.zonnebloem.nl) is veel informatie te vinden.

Kom en meldt u aan als vrijwilliger bij ons!

  • Mart van der Lee    (voorzitter)   tel. 543944
  • Tineke Kappelhof  (activiteiten)  tel. 543015

Reageren via facebook