Stichting Evenementen Medemblik strikt absolute topzangeres voor Oosterhavenconcert

MEDEMBLIK – Het duurt nog een paar maanden maar noteert u alvast 12 augustus in uw agenda, dan is het namelijk weer tijd voor een uniek concert in West-Friesland, de ‘Oosterhavenconcerten’, begonnen met een paar honderd toeschouwers uitgegroeid tot een doorslaand succes met in 2016 ettelijke duizenden bezoekers zowel op de haven als met bootjes in de haven.

Petra Berger

En juist nu maakt de STEM, de drijvende kracht achter de Oosterhavenconcerten, bekend dat zij een zangeras van absolute wereldformaat hebben vastgelegd om te komen optreden.  Petra Berger is niet alleen bekend in Nederland maar ver buiten lands grenzen weet zijn de zalen uitverkopen en is zij een wereldberoemde zangeres.  Petra Berger begon samen met haar zus het duo Chess en bereikten zelfs in 1987 de finale van Henny Huismans Soundmixshow.  Later legde Petra Berger zich toe op musicals en kreeg haar eerste echte musicalrol in de musical Belle en het Beest waar zij Belle speelt en later speelt zij ook nog Maria in The Sound of Music.

En nu komt zij dus op 12 augustus naar Medemblik om een concert te geven tijdens de Oosterhavenconcert.

Reageren via facebook