6.8 C
Medemblik
21 januari 2021 13:23
Medemblik Actueel.

Stelling: Winkels Medemblik ook op de maandag open.

MEDEMBLIK – In Medemblik blijken op de maandagochtend diverse winkels de deuren dicht te houden en pas in de middag open te gaan voor de klanten. De redactie van Medemblik Actueel heeft hier al meerdere malen vragen over gekregen of wij hier niet eens aandacht aan kunnen schenken.

In 2008 hebben wij al eens deze vraag voorgelegd aan de MEVO en toen was het antwoord dat het te maken had met de winkelwet, maar of die vlieger nu nog op gaat omdat in Medemblik de winkels zeven dagen per week open mogen zijn is ons onduidelijk.  Zo zijn o.a. Osinga, de dierenwinkel en Betlehem de hele dag gesloten.

Wij vragen daarom aan u, het winkelend publiek, om te stemmen of u voor open of tegen open van de winkels op de maandagochtend bent.  Het resultaat zullen wij doorspelen aan de MEVO.

[Total_Soft_Poll id=”2″]

Reageren via facebook