Medemblik Actueel.

Jacco Spil van het Bakkerijmuseum...
Musea

Bakkerijmuseum maakt knieval voor bezoekers, ook gewoon in de weekeinden open

MEDEMBLIK – Op 8 januari was de laatste dag van de kerstvakantie en traditioneel gaat het Bakkerijmuseum in Medemblik dan een aantal weken dicht om de grote schoonmaak plaatst te laten vinden. Met de toenemende populariteit van het museum kwam steeds vaker een verzoek om toch ook in januari of begin februari langs te mogen komen.

Vorig jaar is het museum twee weekenden voor de voorjaarsvakantie alvast open gegaan voor niet-carnaval-vierende bezoekers uit het zuiden. En dat is goed bevallen. Dus is besloten dit jaar alle weekenden tussen de kerstvakantie en de voorjaarvakantie open te gaan. Zelfs de vrijdag komt daar ook bij!

Vanaf 18 februari is het museum weer elke dag open. Nog meer gelegenheid om naar het Bakkerijmuseum van Medemblik te komen dus. U bent van harte welkom!

Reageer op dit onderwerp