Medemblik Actueel.

© fb.com/VA.Photography.pascal - Pascal van As

Burgemeester Frank Streng: ‘diepe buiging voor onze hulpverleners’

MEDEMBLIK – Burgemeester Frank Streng is blij met de grote betrokkenheid onder de inwoners van de gemeente Medemblik. Dat liet hij weten tijdens de tradionele toespraak tijdens de nieuwsjaarsreceptie in De Muiter in Medemblik. “Ondanks de verschillen per kern overheerst de trots op wie wij zijn en waar we voor staan. West Friesland heeft een sterke identiteit en de gemeente Medemblik maakt hier deel vanuit. Wij zijn geen mensen die op onze handen zitten. Met z’n allen geven wij kleur aan onze samenleving.”

De burgemeester kondigde aan dat dit jaar het programma ‘leefbaarheid’ verder wordt uitgerold.  “Samen met u willen wij verder bekijken wat u nodig heeft in uw woon en werkomgeving. Het maken van gezamenlijke keuzes en het stellen van prioriteiten, is hieraan onlosmakelijk verbonden. De eerste bijeenkomsten hiervoor zijn zeer nuttig gebleken”.

Frank Streng maakt ook dit jaar een diepe buiging voor onze hulpverleners. “Onze vrijwilligers van de brandweer en de KNRM, onze politiemensen en het ambulance personeel. De afgelopen dagen is uw inzet weer nadrukkelijk gebleken”.

De burgemeester bedankte ook de inwoners die zich inzetten voor het verenigingsleven, onze AED-reanimatie vrijwilligers, het innovatieve bedrijfsleven, de mantelzorgers en het onderwijs. “Uw inzet is onmisbaar”, aldus de burgemeester.

Reageren via facebook