Trijnie Rombout-Wolfslag zeer emotioneel door beestachtige moord op Vlekje

MEDEMBLIK – Na de werkelijk gruwelijke moord op poes Vlekje is bij veel inwoners van Medemblik een grens overschreden. Ondanks dat de politie een onderzoek heeft ingesteld naar de mogelijke dader of daders die Vlekje hebben op beestachtige wijze hebben vermoord, Vlekje had de pootjes aan elkaar gebonden en blijkt ook te zijn gevild, willen een groep Medemblikkers actief de diverse buurten in Medemblik in de gaten gaan houden om zo de mogelijke dader te pakken te krijgen.

Lees ook: Vlekje ernstig verminkt en vermoord teruggevonden

Het baasje van Vlekje deed gisteravond emotioneel haar verhaal over Vlekje en hoe gruwelijk verminkt zij is teruggevonden in het Nesbos. “Zaterdagmiddag was haar lijkje in het meer gevonden“, vertelt ze geëmotioneerd. “En haar vachtje vonden ze zondag in een bosje. Daar zat haar chip in en zo heeft de politie mij gevonden.” Trijnie denkt dat de dader Vlekje doelbewust heeft meegenomen. “Ze komt nooit ver“, zegt ze. “Hij heeft haar gewoon van straat opgetild en bewust meegenomen om te worden vermoord.”

Pootjes geamputeerd

De vermoedelijke kattenhater heeft al meerdere keren toegeslagen, weet Trijnie: “Hier in de buurt was er een katje dat zo erg was mishandeld dat haar pootjes moesten worden geamputeerd.

Reageren via facebook