Restaurant Le Chef, binnenkort een nieuw begrip in Medemblik.

MEDEMBLIK – De inwoners van Medemblik was het waarschijnlijk al wel opgevallen dat Rosario druk aan het verbouwen is, Yasmin Hassan zegt tegen Medemblik Actueel dat na een aantal weken van voorbereiding zij bijna klaar zijn om de deuren van het nieuwe restaurant Le Chef te openen.

Na jarenlang de inwendige mens met veel al gerechten uit het Midden-Oosten te hebben verzadigd werd het tijd voor iets heel anders en dat is dus Restaurant Le Chef geworden een restaurant waar de hongerige Medemblikker, en natuurlijk ook de hongerigen van buiten Medemblik, terecht kunnen voor zorgvuldig samengesteld á la carte menu. Zo zullen zij heerlijke kippendijenspies met zoete pittige tomatensaus serveren maar ook kunt u bij Le Chef terecht voor een hamburger op een geroosterd bolletje met zelfgemaakte hamburgersaus door de chef.

All You Can Eat

In het weekend gaat het over een hele andere boeg worden gegooid, dan wordt Le Chef een ‘all you can eat’ restaurant, waar u voor een vaste prijs net zoveel kunt eten als u denkt op te kunnen.  Het eten wordt voor uw ogen bereidt door de chef zelf.

Yasmin hassan hoopt halverwege januari 2017 de deuren te openen maar via facebook kunt nu nu al meedingen naar speciale kortingsacties.