20.3 C
Medemblik
22 mei 2020 15:22
Medemblik Actueel.

IJsspektakel in de Hoek van Wervershoof, vrijwilligers gezocht!

WERVERSHOOF – In december schittert de ijsbaan weer op het Raadhuisplein in Wervershoof. Weer of geen weer, van zaterdag 14 december t/m zondag 29 december (m.u.v. de kerstdagen) kunnen kinderen tot ca. 12 jaar weer genieten op het ijs. De stichting is op zoek naar vrijwilligers voor deze dagen. Helpt u mee?

De ijsbaan is gratis toegankelijk voor kinderen. Volwassen begeleiders mogen zonder schaatsen het ijs op. Het dragen van handschoenen is voor alle schaatsers verplicht.

Tenten, schaatsen, koek en zopie
In de Pagode tenten liggen schaatsen in diverse maten. Gratis door de jeugd te gebruiken. IJsclub De Noord stelt deze beschikbaar. Binnen treffen bezoekers koek en zopie en een hoop gezelligheid.

Vrijwilligers gezocht
Zonder uw hulp beginnen we niets. Wilt u ons een dagdeel of paar uurtjes helpen? Met de uitgifte en inname van schaatsen, toezicht bij de ijsbaan, verzorgen van koek en zopie, begeleiding bij de kinderactiviteiten. Stuur een mailtje naar ijsbaan@binding.nl of bel Mieke de Beer –Koomen 06-20 99 76 07.

Kijk voor openingstijden en meer informatie op www.kerstspektakelwervershoof.nl

Via de Binding

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook