20.9 C
Medemblik
26 mei 2020 15:44
Medemblik Actueel.

Weerbericht Medemblik – warme eerste kerstdag

MEDEMBLIK – Vandaag beleven wij een herhaling van 2015, ook toen werd het bovennormaal warm voor de tijd van het jaar, vandaag komt de temperatuur ook weer ruim in de dubbele cijfers uit, zo rond de 12 á 13 graden. De wind is vrij krachtig , 5Bft, en waait uit het westen. In de nacht naar tweede kerstdag koelt het af naar rond de 9 graden.

Maandag tweede kerstdag

Ook op tweede kerstdag nog steeds hoge temperaturen en een vrij krachtige wind uit het westen. Maar na maandag komt er dan toch wel weer een sterke afkoeling. Dinsdag nog 9 graden maar woensdag nog maar 4 en donderdag en vrijdag komt de temperatuur amper meer boven het vriespunt uit en krijgen wij eind van de week weer te maken met lichte nachtvorst. Wel blijft de bewolking overheersen maar veel neerslag zal hier niet uit vallen. De zon zal maar sporadisch te zien zijn.

Reageren via facebook