20.1 C
Medemblik
20 mei 2020 21:12
Medemblik Actueel.

Ook het Speelkasteel viert kerst.

MEDEMBLIK – Overal waar je deze week langs de scholen liep, kon je kinderen zien die mooi gekleed en al helemaal in kerstemming waren. Zo ook bij peuterspeelzaal ‘Het Speelkasteel’. 

Afgelopen woendag, donderdag en deze vrijdag kwamen de peuters netjes gekleed naar de peuterspeelzaal om te genieten van een kerstontbijt of kerstlunch. Het was genieten en erg gezellig om samen te eten en kerst liedjes te zingen.

Aan het eind van de dag mochten de peuters mee spelen in een kerstverhaal. Ze waren een engel, koning, herder of een ander kerstfiguur. Met zijn alle zaten ze in en rondom een echte kerststal en zongen mooie kerstliedjes. Het waren gezellige dagen en nu is het tijd voor kerstvakantie!

Het Speelkasteel graag iedereen een fijne kerst en een gelukkig nieuwjaar toewensen.

Reageren via facebook