Weerbericht Medemblik – zonnige perioden en het wordt 7 graden

MEDEMBLIK – Vandaag krijgen wij eindelijk na dagen van dichte mist de zon weer te zien, maar de kans op (sluier)bewolking blijft ook aanwezig. De middagtemperatuur loopt op naar 7 á 8 graden bij een zwakke wind uit het zuidoosten. In de nacht naar zaterdag koelt het af naar 4 graden.

Het weer voor zaterdag

Zaterdag minder zon dan vandaag en met 7 graden blijft de temperatuur boven normaal. De wind is zwak en waait uit het zuidwesten. In de nacht naar zondag daalt de temperatuur tot rond het vriespunt. In de vroege ochtend tijdens zonsopkomst kan het onder het nulpunt dalen.

Het weer na zaterdag

Na zaterdag gaat het iets frisser worden overdag, gemiddeld zo rond de 5 graden wat vrij normaal is voor de tijd van het jaar. De wind blijft zwak en blijft uit het zuiden tot zuidwesten waaien waardoor Koning Winter ver bij ons vandaan blijft. De kans op neerslag is nihil wel zal de zon iets meer te zien zijn overdag.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.