Weerbericht Medemblik – guur herfstweer

MEDEMBLIK – Vandaag staat ons weer eens een echt gure herfstdag te wachten, in de ochtend regent het op veel plaatsen en staat er een vrij krachtige tot krachtige wind maar aan het water en boven het open veld een harde soms even stormachtige wind met rukwinden tot 75km/u die uit het zuidwesten waait. De middagtemperatuur loopt op naar 12 graden en in de nacht naar zaterdag daalt deze weer naar 6 graden.

Ook zaterdag nog een troosteloze dag met veel bewolking, van tijd tot tijd een (stevige) bui waarbij de kans op een klap onweer niet is uitgesloten, lokaal kan er tot 9mm neerslag vallen. Overdag een temperatuur van 9 graden in de nacht naar zondag dalend naar 6 graden. De wind is krachtig soms even hard en waait uit het westen tot zuidwesten.

Zondag is er wat meer ruimte voor de zon maar ook dan vallen er nog enkele buien maar niet zoveel als vrijdag en zaterdag. Overdag 9 graden in de nacht naar maandag 7 graden. De wind is matig tot vrij krachtig en waait uit het westen tot noordwesten.

Na het weekend zijn de maandag, dinsdag en woensdag droge dagen met vrij veel bewolking maar zo nu en dan zal de zon ook even te zien zijn. Overdag temperaturen van 7 graden op maandag, 8 graden op dinsdag en 6 graden op woensdag. De wind waait op maandag en dinsdag uit het noordwesten en is matig tot vrij krachtig van kracht op woensdag draait de wind naar het zuidoosten.

Voor meer weer kijkt u op de website van ons weerstation.

Reageren via facebook