Medemblik Actueel.

Algemeen

Medemblikker Caglar Pullukcu zet zich in voor de kinderen in Aleppo.

MEDEMBLIK – Medemblikker Caglar Pullukcu kon de leed die de kinderen in het Syrische Aleppo treft niet langer aan zien en is een inzamelingsactie begonnen voor de kinderen van Aleppo die zeker nu daar ook de winter gaat aanbreken een chronisch te kort aan kleding en andere spullen zoals speelgoed hebben.

Caglar Pullukcu zegt: ,,De kinderen in aleppo zijn het slachtoffer van terreur en dagelijks sterven daar kinderen door de burgeroorlog, ik wil mijn steentje bijdragen aan de kinderen in Aleppo en ben daarom deze inzamelingsactie gestart.

Caglar Pullukcu roept daarom iedereen op om te doneren wat u kunt missen voor deze kinderen. Caglar Pullukcu kunt u bereiken via Facebook, hij komt daarna zelf de spullen bij u ophalen. Deze worden dan naar een centraal depot gebracht om naar Aleppo te worden verzonden. Maar ook kunt u bellen met : 06-10343565

Reageren via facebook