Weerbericht Medemblik – bewolkt met kans op een bui

MEDEMBLIK – Vandaag hebben wij te maken met vrij veel bewolking waaruit soms wat regen kan gaan vallen, tegen de avond neemt de kans op regen toe. De wind is matig en waait uit het zuidwesten. De middagtemperatuur loopt op naar 10 graden, in de nacht naar zondag koelt het af naar 8 graden.

Het weer voor zondag

Het weer voor zondag ziet er een stuk beter uit, brede opklaringen maar de kans op een enkele bui blijft aanwezig. De middagtemperatuur loopt op naar 9 graden bij een vrij matige wind uit het westen. In de nacht naar maandag daalt de temperatuur naar 7 graden.

Het weer na zondag

Met een naar het zuiden draaiende wind blijft de temperatuur op een vrij normale waarde voor de tijd van het jaar, zo tussen de 6 en 8 graden. Op dinsdag is de kans op een bui het grootst, de rest van de week is het overwegend droog maar wel met vrij veel bewolking. De wind is zwak tot matig.

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.