Medemblik Actueel.

© fb.com/VA.Photography.pascal - Pascal van As
Evenementen

Medemblik , de ‘meest bruisende stad van West-Friesland’

[adrotate group="2"]

MEDEMBLIK – Medemblik mag met recht de titel ‘Meest bruisende stad van West-Friesland’ gaan dragen als je kijkt naar hoeveel mensen op elk evenement in Medemblik afkomen. Zo ook op de Dickensmarkt, Schaatsen op het Plein en de Kunst & Kerst Fair. Vele duizenden wisten ook deze keer weer de binnenstad van Medemblik te vinden.

Struinend langs de stalletjes, genietend van de warme wijn, lekker eten, die ene lekkere warme muts vinden, kinderen die zich enorm vermaakten aan de vele attracties, Dickensdag 2016 kan weer bij worden geschreven in de boeken van grote successen.

Maar niet alleen op de Dickensmarkt was het druk, ook bij Schaatsen op het Plein bij de Bonifaciuskerk was het vrijdagavond een komen en gaan van mensen, en dan vooral kinderen die de gladde ijzers onderbonden om te kunnen schaatsen onder de vrolijke tonen van de muziek, de koek & sopie en de weer enorm gezellige aankleding die Peter Commandeur en zijn team van vrijwilligers hebben neergelegd.

In de Bonifaciuskerk keken de mensen hun ogen uit over het enorme aanbod en vooral de antieke kerstballen waren ook dit jaar weer zeer intrek, zelfs vanuit Gelderland kwamen mensen naar de Bonifaciuskerk om te kijken of die ene kerstbal die ze zochten erbij lag, en lag hij er niet bij dan vonden ze wel 1 of meerdere andere kerstballen die ze nog niet hadden. Het publiek werd verwarmd door de klanken van passende muziek en ook de inwendige mens kwam meer dan voldoende aan hun trekken.

Met recht kan men dus spreken over ‘Medemblik, de meest bruisende stad van West-Friesland’

Onze fotograaf Pascal van As wist alles prachtig op de gevoelige plaat vast te leggen, en ziet u een foto die u graag wilt nabestellen, dat kan via Pascal zijn facebookaccount 

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”92″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_imagebrowser” ajax_pagination=”1″ order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Reageren via facebook