Weerbericht Medemblik – wisselend bewolkt maar wel droog

MEDEMBLIK – Vandaag hebben wij te maken met redelijk wat bewolking maar uit deze bewolking zal vriijwel zeker geen neerslag gaan vallen. De middagtemperatuur loopt op naar 9 graden en is daarmee fors hoger dan de afgelopen dagen. De wind is matig 4Bft en waait uit het zuiden. In de nacht naar donderdag koelt het niet verder af dan tot zo’n 5 graden.

Het weer na donderdag

Na donderdag krijgen wij een paar dagen van hogere temperaturen, zelfs op zaterdag in de dubbele cijfers maar dan is de kans op neerslag ook een stuk hoger. De wind waait uit het zuiden tot zuidwesten en is matig 4Bft.

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.