18.9 C
Medemblik
29 september 2020 17:05
Medemblik Actueel.

Sinterklaas met Pieten en Wies en Mies op OBS De Kraaienboom Benningbroek

BENNINGBROEK – Om half negen zaten alle kinderen van OBS De Kraaienboom met gespannen gezichten klaar voor het bezoek van Sint en zijn aanhang. Het duurde en het duurde, maar uiteindelijk verscheen de liedjespiet van Sint, Eduardo. Een swingende opening volgde.

Wies en Mies, moeder en dochter, kwamen mee met Sint en hadden een verontrustende mededeling: alle chocoladeletters bleken omgesmolten te zijn tot een M of een W. Gelukkig had Sint genoeg argumenten om ervoor te zorgen dat alle letters van het alfabet weer gemaakt zouden worden.

Het feest werd afgesloten met een denderend lied: de pepernotenbakkerij. Sint en zijn Pieten dansten zelfs mee! Wat een knalfeest! Tot volgend jaar Sint!!

Reageren via facebook

Uw banner hier?
Uw banner hier?