Medemblik komt Opperdoezers tegemoet over parkeerverbod Noorderpad

OPPERDOES – De bezoekers van de Protestantse kerk in Opperdoes kunnen weer naar hartelust hun voertuig parkeren aan het Noorderpad in Opperdoes. Was er eerst sprake van dat er een parkeerverbod inclusief de parkeerboetes zou worden ingevoerd vandaag meld het NHD dat dit van de baan is.

Afgelopen oktober kwam het bericht vanuit de gemeente naar buiten dat er parkeerboetes zouden worden gaan uitgedeeld omdat je niet mag parkeren aan beide kanten van het Noorderpad, ook bewoners van huizen aan het Noorderpad die geen eigen parkeerplek hebben zouden dan gewoon een boete krijgen.  Het parkeerverbod blijkt al te stammen uit de jaren ’70 maar dat blijkt enkel te zijn voor het deel tussen de Gouw en de Rustenburgweg en daar wordt toch al niet geparkeerd. Op het Noorderpad geldt enkel een parkeerverbod aan de zuidkant.

De gemeente heeft direct een nieuw parkeerbord geplaatst zodat de situatie voor iedereen duidelijk is.

 

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.