15.8 C
Medemblik
20 september 2020 12:53
Medemblik Actueel.

Strandvogels stuurt Sporting Andijk puntloos terug naar Andijk

ONDERDIJK – Dit seizoen verspeelde Strandvogels eigenlijk in de derby tegen Zwaagdijk de eerste periodetitel. En ook vorig seizoen was de ploeg niet erg op dreef in derby’s want toen werd tegen Andijk maar één puntje gepakt. Deze keer lukte het eindelijk weer eens om na een derby drie punten bij te schrijven. Het spel was niet altijd even geweldig, maar de overwinning was zeker verdiend te noemen.

Sporting Andijk begon de wedstrijd zoals verwacht kon worden van een ploeg in de problemen; fel en agressief, in de goede zin van het woord.Strandvogels daarentegen speelde erg slordig en liet het surplus aan kwaliteit maar zelden zien. Vooral in de opbouw werd er erg veel balverlies geleden waardoor Sporting Andijk alleen maar meer in de wedstrijd geholpen werd. Toch was het Strandvogels dat op voorsprong kwam, na zo’n 20 minuten spelen. Het was Erwin Neuvel die vanuit een vrijwel onmogelijke hoek de score opende, licht geholpen door een Andijker die de bal schampte en de paal.

Voor de winterstop volgen nu nog twee zware wedstrijden voor Strandvogels. Volgende week eerst uit tegen de huidige nummer drie HSV Sport 1889. En op de laatste speeldag van 2016 komt De Valken naar Onderdijk. Die ploeg heeft na koploper Grasshoppers tot nu toe de minste verliespunten.

Reageren via facebook

Uw banner hier?
Uw banner hier?