Eerste Haakcafé bij NED1671 in Medemblik

Medemblik- Haken is hip! Anouk Haakman van de webshop www.haakvrouw.nl en Emma Buis van lunchroom NED1671 in Medemblik houden op vrijdag 9 december vanaf 10 uur hun eerste haakcafé. Een plek om even te genieten met een haakwerkje, heerlijke koffie en wat lekkers. Anouk haakt al jaren en startte een jaar geleden haar webshop waar ze (baby)kleding, accessoires en cadeaus verkoopt op bestelling. Haken is helemaal terug van weggeweest en steeds meerjonge meiden pakken de haaknaald op.

Haken aan de haven met Haakvrouw

Anouk: ,,Het maakt niet uit of je al jaren haakt of dat je het beter wilt leren, in het haakcafé is iedereen welkom. Stap gewoon binnen en breng het project waar je op dit moment aan werkt mee.
Het gaat om de gezelligheid en wie weet steken we nog wat van elkaar op. Neem gerust je vriendinnen of zussen mee!” Emma verzorgt de koffie of thee met haar beroemde zelfgemaakte taart. Bezoekers van het haakcafé kunnen gebruik maken van een speciale aanbieding, twee consumpties met een huisgemaakte traktatie voor 5 euro.

Haak je nog niet en wil je iets maken, maar weet je niet hoe? Stuur dan een mail naar info@haakvrouw.nl. Anouk denkt met je mee welke patronen, garens en haaknaald je het beste kunt aanschaffen. Het is ook mogelijk om een starterspakketje bij Anouk te kopen. Geef je wensen op tijd door via info@haakvrouw.nl, zodat je meteen kunt beginnen bij je bezoek aan het haakcafé.
Zo haak ook jij je eigen muts, sjaal, dekentje of tas!

Het haakcafé bij NED1671 is eens per maand op de volgende data: 9 december, 6 januari, 3 februari, 3 maart en 31 maart. Adres: Pekelharinghaven 51 in Medemblik (voldoende parkeerruimte). Tijd: 10 tot 12 uur, gratis entree. Aanmelden is niet nodig, maar mag wel via info@haakvrouw.nl. Meer info: www.haakvrouw.nl facebook.com/haakvrouw www.ned1671.nl facebook.com/ned1671

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.