23.3 C
Medemblik
21 mei 2020 17:15
Medemblik Actueel.

Straatverlichting Burgemeester Raatlaan Wervershoof wil niet meer aan.

WERVERSHOOF – Aan de Burgemeester Raatlaan in Wervershoof brandt sinds het weekend van 13 november geen straatverlichting als gevolg van een storing. Netwerkbeheerder Liander hoopt op dinsdag 29 november het probleem te verhelpen.

Liander heeft op 14 november geprobeerd de storing te verhelpen. De reparatie van een kabel bleek echter niet afdoende. Om de oorzaak van de storing te vinden, moet Liander opnieuw een meting uitvoeren. Dit kan niet zomaar gebeuren, omdat omwonenden en eventuele bedrijven  vooraf moeten worden geïnformeerd over de tijdelijke afsluiting van de stroom. Deze meting staat ingepland op dinsdag 29 november. Dan kan ook de storing worden verholpen.

Reageren via facebook