Weerbericht Medemblik – zonnige perioden met kans op spatje neerslag

MEDEMBLIK – De ochtend start vandaag met flink wat ruimte voor de zon maar er is ook de nodige bewolking, de middagtemperatuur loopt op naar  10 graden bij een meest zwakke tot matige wind uit het zuidoosten. Gedurende de dag is er lokaal kans op een enkel spatje regen maar daar blijft het dan ook wel bij. Donderdagnacht daalt het kwik naar 2 graden en kan het vlak boven de grond boven open veld even gaan vriezen.

Vrijdag is er meer ruimte voor de zon en is het met 12 graden ook weer warmer dan vandaag, de wind is zwak van kracht en waait uit het noordoosten. Zaterdag is de warmste dag van deze week met een middagtemperatuur van lokaal wel 18 graden, veel ruimte voor de zon en een matige wind uit het oosten/noordoosten. Zondag is er meer bewolking en met 15 graden ook weer iets frisser dan zaterdag, de wind blijft uit het noordoosten waaien en trekt iets aan in kracht.

Volgende week blijft het weerbeeld vrijwel gelijk, een oost/noordoostelijke wind blijft naar onze regio waaien, overdag temperaturen rond de 13 graden en er is ruimte voor de zon maar ook is er bewolking.

[signoff]

Reageren via facebook