19.8 C
Medemblik
21 mei 2020 11:46
Medemblik Actueel.

Tweede informatieve avond Vooroever Medemblik

MEDEMBLIK – Wilt u op de hoogte blijven van de plannen voor het gebied Vooroever Medemblik? Op 8 november organiseert de gemeente Medemblik weer een avond om u bij te praten.

Na de eerste interactieve bijeenkomst op 12 april j.l. is de gemeente Medemblik met uw inbreng aan de slag gegaan. Ideeën over de inrichting van het gebied voor sport en recreatie, natuur en infrastructuur, zijn geïnventariseerd en verwerkt. De leden van de klankbordgroep hebben actief meegedacht. Ook het Recreatieschap Westfriesland werkt met de gemeente samen aan de plannen. Het resultaat is een kaderstellende notitie met een actieplan in concept. De gemeenteraad neemt een besluit over de kaders op 8 december 2016.

Op 8 november informeert de gemeente Medemblik u graag over hoe het staat met de plannen voor het gebied Vooroever. U krijgt natuurlijk ook de gelegenheid daarop te reageren. De avond vindt plaats in Het Wapen van Medemblik, Oosterhaven 1, de zaal is vanaf 19.00 uur open. Komt u ook? Laat het ons even weten via info@medemblik.nl.

Reageren via facebook