Weerbericht – bewolkt met mogelijk een spatje regen

MEDEMBLIK – De dag start bewolkt maar in de loop van de dag komt de zon sons even door de zware bewolking heen. Uit de aanwezige bewolking valt soms wat lichte neerslag maar veel gaat er niet vallen. De middagtemperatuur loopt op naar 17 graden bij een zwakke wind uit het noorden tot noordwesten. In de nacht naar zondag lost de bewolking op en daalt het kwik naar 9 graden.

Zonnige Eerste Pinksterdag

Zondag, Eerste Pinksterdag, schijnt de zon volop en met de aanvoer van vrij warme lucht door de oostelijke/noordoostelijke wind loopt de temperatuur al snel op richting de 23 graden in de middag. De wind is vrij matig, 3Bft, en draait in de nacht door naar het oosten en neemt toe naar 4Bft.

Tweede Pinksterdag is er meer bewolking en uit dee bewolking kan soms wat neerslag gaan vallen en daarbij is een klap onweer niet uitgesloten. De middagtemperatuur loopt op naar 22 graden bij een matige wind uit het oosten, tijdens een (onweers)bui is de wind vrij krachtig tot krachtig. In de nacht naar dinsdag blijft het vrij warm met 14 graden en kan er nog steeds een (onweers)bui vallen.

Dinsdag overdag nog steeds kans op een (onweers)bui en met een middagtemperatuur van 22 graden nog steeds lekker warm voor de tijd van het jaar. Woensdag neemt de neerslagkansen sterk af maar is een enkel buitje niet uitgesloten, overdag 21 graden en in de nacht 13 graden bij een noordoostelijke wind.

Na woensdag is de donderdag weer zeer zonnig met veel zon, overdag 22 graden, in de nacht 13 graden en een matige noordoostelijke wind. Vrijdag weer kans op een spatje neerslag en meer bewolking maar nog steeds een middagtemperatuur van boven de 20 graden. 

Het aankomend weekend verloopt dan wel weer vrij zonnig en wordt het overdag rond de 20 graden.

Meer weer op www.weerstationmedemblik.nl

Het weer voor de aankomende zeven dagen
Het weer voor de aankomende zeven dagen

 

Reageren via facebook