Medemblik Actueel.

Poolse man heeft intrek genomen in het Nesbos

ONDERDIJK – Een Poolse man heeft zijn tentje opgeslagen in het Nesbos bij Onderdijk omdat hij werkloos is geworden en ook niet meer in het bezit is van een ID en andere papieren waaruit zijn identiteit blijkt.

De man blijkt er al zeker 3 weken te bivakkeren en vertelde vanmiddag tegen onze verslaggever dat hij er ook nog wel enkele weken blijft bivakkeren met zijn tentje.  Eten blijkt de man vanuit blikjes te doen, tomatensoep, soms wat bonen en dit opgewarmd boven een houtvuurtje of een campinggasstel.  De man wil niet echt meewerken met de gemeente en het Recreatieschap West-Friesland om een oplossing voor zijn probleem te vinden.

Onderzoek ingesteld.

De gemeente Medemblik laat weten dat ze op de meldingen die binnen zijn gekomen een onderzoek hebben ingesteld. Ondertussen is er meer informatie binnen gekomen over de afkomst van de man en kan het wijkteam met hulp van stichting Barka contact proberen te zoeken met de man en hem laten helpen door de stichting en mogelijk andere instanties.

 

 

Reageren via facebook