Medemblik Actueel.

Politie pakt 4 Poolse mannen op na vernielingen woning Medemblik

MEDEMBLIK – Donderdagavond zijn 4 Poolse mannen aangehouden nadat ze met geweld een raam van een woning aan het Achterom hadden vernield. De toegesnelde politie wist de mannen in de woning aan te houden en te arresteren waarna ze zijn afgevoerd naar het politiebureau in Hoorn en zijn opgesloten voor verder verhoor.

De reden achter deze vernielingen is onduidelijk, getuigen vertellen aan Medemblik Actueel dat er al vaker strubbelingen zijn geweest maar dat het nu wel heel erg uit de hand liep, 1 van de mannen zou met een stalen pijp het raam hebben ingeslagen.

De vorige bewoner van het huis aan het Achterom heeft behoorlijk wat kwaadbloed gezet bij de Polen in Medemblik en gisteravond kwamen deze 4 Polen dan verhaal halen alleen woont er nu iemand anders.  Omwonenden zagen dat 1 van de Polen met handboeien aan een lantaarnpaal was vastgezet en later samen met de 3 anderen werd afgevoerd.

Reageren via facebook