14.8 C
Medemblik
23 september 2020 08:39
Medemblik Actueel.

Sieraden met herinneringen thema op ‘Schatkist-avond’

ABBEKERK – Sieraden hebben voor iedereen een andere waarde, bijvoorbeeld door dierbare herinneringen aan personen of gebeurtenissen. Dat is het thema op de komende avond in de serie ‘Ontmoetingen rond de schatkist’.  Die vindt plaats op 9 november in ’t Abbehuisje in Abbekerk. De aanvang is om 20.00 uur (vanaf 19.30 uur inloop  met koffie/thee); na de sluiting om 21.30 uur zijn er nog een hapje en een drankje. De toegang is gratis. ’t Abbehuisje ligt naast het Witte Kerkje aan de Dorpsstraat in Abbekerk.

Belangstellenden kunnen –  vrijblijvend – een sieraad meenemen, dat voor hun een bijzondere betekenis heeft. 

Met ‘schatkist’ wordt de innerlijke rijkdom van de mens bedoeld. Op deze avonden staan luisteren, genieten en wederzijds respect centraal. De avonden zijn een initiatief van de Protestantse Gemeente Midden-West-Friesland (Aartswoud,  Abbekerk,  Hensbroek, Hoogwoud, Lambertschaag, Obdam, Opmeer en Spanbroek).

Contactpersoon is Anne de Bruin, tel: 0229-582415; e-mail: annedebruin@simpc.nl

Reageren via facebook

Uw banner hier?
Uw banner hier?