Medemblik Actueel.

Voetbal

Strandvogels ziet periodetitel uit handen glippen na gelijkspel tegen Always Forward

ONDERDIJK – De topper tussen Strandvogels en Always Forward eindigde onbeslist in 2-2. Maar toch viel er waarschijnlijk wel een beslissing, namelijk dat Strandvogels de 1e periodetitel niet in de wacht gaat slepen. Want met nog één duel te gaan is zowel Grasshoppers als VVS ‘46 Strandvogels op de ranglijst gepasseerd. 

Alleen als deze beide ploegen over twee weken niet winnen en Strandvogels zelf wint van Victoria O. is de periodetitel alsnog een feit. Zodoende leverde de topper tegen Forward niet het gewenste resultaat op. Al ben ik zelf van mening dat vorige week twee onnodige punten verloren zijn toen gelijk werd gespeeld in en tegen Zwaagdijk.

De wedstrijd Strandvogels – Always Forward had alle ingrediënten van een topper; behoorlijk wat publiek langs de kant, volop spanning binnen de lijnen, diverse gele en zelfs een rode kaart, mooie doelpunten en soms goed voetbal, afgewisseld met slecht voetbal. Er viel dus genoeg te beleven aan de Sportlaan in Onderdijk.

Omdat Grasshoppers en VVS ’46 wel wonnen, heeft Strandvogels winst van de eerste periodetitel nu niet meer in eigen hand. Over twee weken zal sowieso gewonnen moeten worden van Victoria O. maar voor nu gaat de focus eerst op het bekertoernooi.

Strandvogels 1 – Always Forward 1 (competitie)

Wedstrijddatum: zondag 16 oktober 2016
Uitslag: 2-2 (2-1)
Scoreverloop: Sebastiaan Weel 1-0 (penalty); 1-1; Erwin Neuvel 2-1; 2-2

Selectie:
Edwin Hoogland; Merlijn Weel, Jeroen Mol, Mitch Hofland en Rowin de Wit (Tim Leeuw); Mike Boon (Gijs Laan), Bryan Broedersz, Erwin Neuvel en Gerald Broedersz; Sebastiaan Weel (Rens Grooteman) en Jordy Weel

 

Reageren via facebook