Herfstvakantie bij Volkssterrenwacht Orion

REGIO – Plan een bezoek naar het planetarium van Volkssterrenwacht Orion!, Op vrijdag 21 oktober van 13 – 17 uur draaien we  prachtige films op een koepelvormig  scherm en vanauit  een luie stoel kun je hier van geneten!.

Voor de filmvoorstellingen is de toegangsprijs per film 5 euro p.p. voor volwassenen en voor jeugd tot 12 jaar 3 euro p.p. De tijden van de filmvoorstellingen zijn: Om 13.00 uur  en 14.00 uur: Op zoek naar de chocoladeplaneet : om 15.00 en 16.00 uur : “Dinosaurs at dusk”. Deze films zijn leuk  zowel  voor jeugd als volwassenen.! Meer informatie over de film staat op www.volkssterrenwachtorion.nl.

Om zeker te zijn van een plaats is het aan te raden om te reserveren telefonisch op: 06-48850445. De toegang voor de sterrenwacht zelf is gratis. Er is van alles te beleven!

Volkssterrenwacht Orion is gelegen aan de Veilingweg 21b ( in het Streekbos Paviljoen op de 1e verdieping) in Bovenkarspe Natuurlijk is een bezoek aan Orion ook te kombineren met een heerlijke wandeling door het mooie natuurgebied het Streekbos.

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.