Zoveelste ongeval Gedeputeerde Laanweg Andijk

ANDIJK – En wederom was het raak vanochtend op de Gedeputeerde Laanweg/Kadijkweg in Andijk. Een voorrangsfout zorgt voor veel blikschade en gedeukte ego’s. De passagiers van beide auto’s hoefden na onderzoek door het ambulancepersoneel niet naar het ziekenhuis voor verder onderzoek.

De schade aan beide auto’s is groot en moeten worden weggesleept door een bergingsbedrijf, de politie heeft het ongeval in onderzoek.

De Gedeputeerde Laanweg in Andijk staat bekend als een zeer gevaarlijke weg waar de omwonenden ook al jaren roepen op maatregelen, het Hoogheemraadschap heeft beloofd een onderzoek in te stellen of er een noodzaak is om de kruispunten te vervangen voor rotondes zoals ook elders in de verkaveling is gedaan.

Lees ons dossier: Ongevallen Andijk

 

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.