Zwaargewonde bij éénzijdig ongeval Spanbroek

SPANBROEK – Bij een éénzijdig ongeval op de Kaag in Spanbroek is afgelopen nacht de bestuurder van de auto zwaar gewond geraakt. De man knalde eerst met zijn auto tegen een boom om daarna tot stilstand te komen tegen een hek.

De nog jonge bestuurder van de auto is met behulp van de brandweer, ambulancepersoneel waaronder een trauma-arts uit Amsterdam die met de traumahelicopter naar de plaats van het ongeval werd gebracht, uit de auto gehaald en na een eerste onderzoek met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

Omwonenden die eerste hulp verleenden verklaarden dat zij eerst een harde klap hoorden waarna het akelig stil werd. Toen zij gingen kijken zagen zij direct al dat het goed fout was en hebben direct 112 gebeld en zijn eerste hulp gaan verlenen aan de jonge man.

In de buurt van het ongeval werd nog wel een fiets gevonden maar na verder onderzoek is hier niemand bij aangetroffen, de politie vermoed dat de fiets achter in de auto van de jonge man heeft gelegen.

Het is wachten op de uitkomst van het onderzoek dat ter plaatse door de verkeersongevallenanalysedienst van de politie is gedaan.