16.6 C
Medemblik
9 juli 2020 14:15
Medemblik Actueel.

Anna Knol in actie voor de Telstar dames (.fotograaf Ronald Gringhui)

Anna Knol nu in A-selectie Telstar.

NIBBIXWOUD – Het gaat erg snel met de voetbalcarriére van Anna Knol uit Nibbixwoud. De voormalige speelster van SEW maakte eerste de overgang naar Jong-Telstar waar zij werd geselecteerd voor het Nederlands Elftal onder 17, Anna is vaste klant bij Oranje omdat zij ook al meedeed met de O12,13,14,15 en 16, en nu is ze vanuit Jong-Telstar overgeplaatst naar de A-selectie van de Telstar dames.

Iedere ochtend staat Anna op om 6.30 uur om vanuit Nibbixwoud naar Alkmaar te vertrekken waar Anna op het Willem Blaeu zit. Op dit moment zit zij in de examenklas van de MAVO, een hele drukke periode dus. Vanuit school gaat Anna rechtstreeks naar de trainingen en is zij pas weer om kwart over 7 thuis bij haar ouders en broer,meldt SEW op Facebook.

Lees ook: Voetbalster in wording Anna Knol: ‘ik wil inspireren’

De persoonlijke verwachting van Anna; “Nu ik na een jaar in Jong Telstar heb gespeeld, meteen al de overstap mag maken naar het eerste gaat t natuurlijk allemaal heel snel. Maar zelf, denk ik dat het moet lukken. Ik wil natuurlijk een basisplaats en belangrijk zijn voor het team binnen en buiten het veld”.

Verwachting van vv Alkmaar: “VV Alkmaar gaat natuurlijk in de top 4 eindigen en dan de play-offs spelen voor het kampioenschap. Het gaat een mooie club worden met een goeie opleiding, zodat speelsters zichzelf kunnen ontwikkelen en daarna nog hoger op kunnen voor een mooie carrière. Het complex gaat heel mooi worden waar wij onze tegenstanders met een glimlach ontvangen.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?