Weerbericht Medemblik – Mooi nazomer weer met veel zon

MEDEMBLIK – Vandaag is er veel ruimte voor de zon en met een middagtemperatuur van rond de 16 graden hebben wij weer een mooie nazomerse dag te pakken. De wind is vrij krachtig, 5Bft, en waait uit het oosten tot noordoosten. Na woensdag wordt het stuk frisser.

Het weer op woensdag

Het wordt morgen geleidelijk zonniger en het blijft droog in Medemblik. Morgenmiddag stijgt de temperatuur tot 17 °C en is de wind matig, windkracht 4. Morgenavond is het helder en koelt het af tot ongeveer 13 °C.

Het weer na woensdag

De komende dagen neemt de bewolking toe en blijft het droog in Medemblik. Overdag wordt het ongeveer 14 °C en ’s nachts blijft de temperatuur rond 7 °C. De wind waait uit het oosten en is matig, windkracht 4.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.