Medemblik Actueel.

Schaatsen & skeeleren

Schaatsploeg Kay en Rick Schipper failliet.

MEDEMBLIK – Stichting Hulp voor Hulpverleners is failiet en dus houdt ook het schaatsteam waar Medemblikkers Kay en Rick Schipper voor schaatsen op te bestaan. Beide broers moeten nu samen met ploegmaten Ruud Slagter en Ronald Haasjes op zoek naar een nieuwe geldschieter om het aankomend marathonseizoen te kunnen schaatsen.

Aan Proskating liet Kay Schipper in juni weten dat zij zich eerst op het inline-skaten gingen richten en daarna op zoek gaan naar nieuwe sponsors om zo het huidige team te kunnen voortzetten, “dat is wel onze bedoeling, zeker gezien het afgelopen succesvol seizoen.

“We hopen op een dubbelwerking,” vult Rick aan. “Zij betekenen iets voor ons en wij voor hen. Als er sponsors zijn die interesse hebben, kunnen zij contact met ons opnemen, of met Johan Berga. En natuurlijk zullen we ons tijdens het EK op een positieve manier in the picture proberen te rijden.” De mannen zullen de boodschap van Hulp voor Hulpverleners blijven uitdragen, ook al is de stichting opgeheven. Tijdens het EK Inline zal het logo van de stichting op de pakken van Kay en Rick prijken, volgens Proskating.

Reageren via facebook