Medemblik Actueel.

Schaken

Schaakvereniging De Pionier gaat door!

ABBEKERK – De bordjes zijn verhangen. De 1e avond van ons seizoen is altijd de ledenvergadering, maar omdat Victor Groeneveld zijn lidmaatschap beëindigde was er geen agenda, maar alleen de vraag, gaan we door?

We gaan door! Van onze 8 actieve leden hebben nu 5 personen een (dubbel)functie. Voor de drie overige leden bedenken we nog wel een functie. De publiciteit wordt voortaan verzorgd door Dale Neijzing en Arnold Velthuis.

Het nieuwe bestuur beraad zich nog over tal van zaken maar er is nu voor de thuis schaker genoeg plaats om de avond een zinvolle en boeiende besteding te geven, Voor alle zekerheid, we schaken op donderdagavond om 20.00 uur in het Nieuwe Bonte Paard, Dorpsstraat 54, 1657 AD Abbekerk.

Na al deze emoties werd er toch geschaakt, maar de uitslagen zijn nog niet binnen.

Reageren via facebook