17.7 C
Medemblik
14 juli 2020 16:25
Medemblik Actueel.

Weerbericht Medemblik – zonnige perioden maar ook stapelwolken

MEDEMBLIK – Vandaag is het droog en er zijn perioden met zon, afgewisseld door stapelwolken. De temperatuur loopt op naar 23 tot 24 graden en de zuidwestenwind is matig. Tijdens de avonduren krimpt de wind naar het zuiden.

Het weer voor zaterdag

Het wordt morgen zonnig en droog in Medemblik. Morgenmiddag stijgt de temperatuur tot 22 °C en is de wind matig, windkracht 3. Morgenavond is het helder en koelt het af tot ongeveer 19 °C.

Het weer na zaterdag

De komende dagen wordt het geleidelijk zonniger en blijft het droog in Medemblik. De temperatuur stijgt tot 28 °C overdag en 18 °C ’s nachts. De wind draait geleidelijk naar het zuidoosten en is matig, windkracht 4. Vanaf donderdag neemt de kans op zon weer af en daalt de temperatuur tot 18 °C overdag en 13 °C ’s nachts.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?