Inloopavond 30km zone Opperdoes

OPPERDOES – Op maandag 12 september organiseren wij in Opperdoes een inloopavond over verkeersveiligheid. Dit naar aanleiding van klachten uit Opperdoes over verkeersveiligheid in de 30km-zone op de Nieuweweg, Almersdorperweg en Zwartepad.

30 km zoneWe hebben plannen voor het verbeteren van de verkeersveiligheid in de 30km zone van Opperdoes. We willen hier versmallingen aanbrengen en de kruising Nieuweweg – Burgemeester Pierhagenlaan – Noorderpad aanpassen. Op 12 september kunt u de plannen bekijken en vragen stellen.

  • Waar: De Torenschouw, Torenstraat 17 Opperdoes
  • Wanneer: maandag 12 september
  • Tijd: inloop tussen 19.00 en 21.00 uur

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.