Weerbericht Medemblik – vrij zonnig met kans op stapelwolken

MEDEMBLIK – Vandaag is het na het oplossen van de mist, vrij zonnig al kunnen zich wel enkele stapelwolken vormen. De temperatuur loopt op naar 22 tot 23 graden en de wind waait zwak tot matig uit zuidelijke richtingen. 

Het weer op woensdag

Het wordt morgen zonnig en droog in Medemblik. Morgenmiddag stijgt de temperatuur tot 23 °C en is de wind matig, windkracht 3. Morgenavond is het helder en koelt het af tot ongeveer 20 °C.

Het weer na woensdag

De komende dagen is het zonnig en zo goed als droog in Medemblik. De temperatuur daalt tot 19 °C overdag, ’s nachts is het ongeveer 15 °C. De wind draait geleidelijk naar het noordwesten en is matig, windkracht 4. Na het weekend wordt het overdag warmer met temperaturen rond 22 °C.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.