Kattenhater weer actief in Medemblik..

MEDEMBLIK – Via de email (redactie@medemblikactueel.nl) kregen wij het volgende verhaal binnen van Chantal Ruijgrok. Chantal heeft het ons geschreven hoe zij op zoek ging naar 2 vermiste katten in het centrum van Medemblik.

Lees ook: Bewoners Schepenwijk waarschuwen voor kattenmoordenaar

Gister op 2 september ongeveer half 6 kwam mijn buurvrouw aan de deur. Ze vertelde me dat de poes niet was thuis gekomen, en ik zei haar na het eten wel even te gaan zoeken mijn eigen kat was ook nog niet thuis en die 2 waren altijd de beste maatjes dus vaak samen. Nadat ik mijn eten ophad ging ik met de hond lopen en zoeken naar de poes van de buren en mijn eigen kat. Na een minuut of 10 zag ik mijn eigen kat zitten op de rotsen bij het Hoofd.

Ik ben toen eerst naar huis gegaan om de hond thuis te brengen. Toen ik terug kwam zat mijn kat nog steeds op de zelfde plek ik vond zijn gedrag een beetje vreemd. Ik ben naar beneden richting water gegaan en toen ik bijna bij mijn eigen kat was zag ik dat hij voorover gebogen zat, in het water lag de poes van de buren. Ik heb het beestje meteen uit het water gehaald. Ze was al helemaal stijf dus ze ze heeft er waarschijnlijk al uren gelegen.

Lees ook: Kattenmoordenaar actief in Medemblik

Ik heb haar naar de buren gebracht en de kat nagekeken op rare dingen (dit deed ik omdat er in onze buurt te veel katten in het water belanden) Ik ben geen dierenarts maar als ik zo naar dit poesje keek zag het er uit dat haar kaak was gebroken en zo erg duidelijk dat dit niet van een val kan zijn geweest. Het is een tijdje rustig geweest maar ik ben bang dat de katten hater weer actief is. Dit was voor mij de 4e kat die ik uit de haven heb gehaald.

Ik hoop dat jullie hier wat over willen schrijven misschien dat iemand op de Oosterhaven of ergens anders daar in de buurt wat verdachts heeft gezien in de nacht van donderdag op vrijdag. Ik haal mijn kat avonds altijd binnen want van de 4 die ik uit het water heb gehaald waren er 2 van mijn zelf.

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.