Jongeren actief met De Waterkant

ABBEKERK – Ook voor Provider De Waterkant begint het nieuwe seizoen. In de laatste maanden van dit jaar staan op het programma: klimmen (in het klimpark Streekbos, 25 september), de beleving ‘In donker gezien’ (in Velsen-Noord, 30 oktober) en kaarsen versieren (Obdam en Spanbroek, 16 en 17 december). Bij ‘In donker gezien’ kunnen ziende mensen ondergaan hoe blinden zich in het dagelijks leven moeten handhaven.

Jongeren tussen de 11 en 18 jaar kunnen zich nog aanmelden vóór 20 september, via e-mail providerdewaterkant@gmail.com. De kosten voor een heel jaar bedragen 10 euro. Bij de activiteiten kunnen de jongens en meisjes altijd een vriend of vriendinnetje meenemen.

Provider De Waterkant organiseert activiteiten voor jongeren uit West-Friesland, die aansluiten bij hun belevingswereld. Het is een samenwerkingsverband tussen een groot aantal rooms-katholieke parochies en protestantse gemeenten in de regio. Alle jongeren, gelovig of niet, zijn welkom.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.