Medemblik Actueel.

Evenementen

Download de ‘Rondom-app’ en stem….

MEDEMBLIK – Vorig jaar konden alle vrienden van Rondom door middel van een code gebruik maken van de Rondom-app. Dit jaar is de app voor iedereen open gesteld! Er zit geen code meer op zodat dit jaar iedereen de app kan gebruiken om zijn/haar stem uit te brengen op de diverse onderdelen. De app kan je downloaden in de Appstores van Apple en Google.

Dit jaar is de eerste mogelijkheid om de app te gebruiken op donderdag 15 september tijdens de Streettour. Diverse straten hebben zich al aangemeld om kans te maken op de titel “Mooiste straat van Medemblik” of de Univé-bokaal.

Daarnaast heeft Univé weer diep in de buidel getast en diverse geldprijzen beschikbaar gesteld voor de mooiste, leukste, lekkerste of gezelligste straat van Medemblik! Straten die zich nog niet hebben aangemeld, kunnen zich nog aanmelden tot dinsdag 6 september op de website van Rondom.net. Gebruik je fantasie en doe mee in een poging een leuke geldprijs met je straat te verdienen!

Voor iedereen die ook nieuwsgierig is naar de versierde straten; stap donderdag 15 september op de fiets en bezoek de versierde straten. Houd de website van Rondom en Facebook in de gaten om te zien welke straten er mee doen. Bezoekers kunnen letters verzamelen waarmee een woord te maken is. Uit de deelnemers wordt vrijdagavond een winnaar getrokken die met een lekkere prijs naar huis mag!

Reageren via facebook