14.3 C
Medemblik
26 september 2020 14:10
Medemblik Actueel.

Tweede Meeting meals voor een nieuw maatje in Abbekerk

ABBEKERK – Zaterdag 17 September wordt er voor de tweede keer een Meeting Meals georganiseerd in Het Nieuwe Bonte Paard in Abbekerk. Meeting Meals is gezellig en ongedwongen speetdaten met heerlijk eten, lekker even babbelen en gelijkertijd iets te knabbelen.

Zo hopen wij om vrijgezellen een leuke avond te geven en hun te helpen met het vinden van een leuk en gezellig maatje. hoeft niet perse iemand te zijn om mee te gaan samen wonen, maar kan ook gewoon als een nieuw babbel maatje. De enige voorwaarde is alleen wel dat het alleen voor vrijgezellen toegankelijk is!

Ik ben Lorenza Blokker 16 jaar en organiseer nu voor de tweede keer een Meeting Meals in Het Nieuwe Bonte Paard in Abbekerk. Na succes 1 hopen wij natuurlijk op nog een keer zo´n geweldige avond. Om het nog leuker te maken willen wij nu nog meer dorpen wakker schudden om ook mee te doen en of ook hun vrienden of kennissen heen te sturen.

De vorige keer bleek dat heel veel mensen het hebben ervaren als een te gekke avond ,waardoor zij het naar een maatje zoeken toch meer aandurven en inzagen dat het toch allemaal niet zo eng is.

Reageren via facebook

Uw banner hier?
Uw banner hier?