16.9 C
Medemblik
9 juli 2020 15:02
Medemblik Actueel.

Foto aangeleverd

Munttaxatie Medemblik

MEDEMBLIK – Heeft u thuis oude munten, penningen of bankbiljetten liggen en u wilt de waarde ervan weten? Dan biedt “munttaxatie.nl” bestaande uit drie beroepsnumismaten u vrijblijvend de gelegenheid hiertoe! Samen hebben zij meer dan 100 jaar kennis en ervaring.

Munttaxatie.nl organiseert op dinsdag 22 oktober een taxatiedag bij u in de buurt. U wordt kosteloos geïnformeerd wat uw munten, penningen en bankbiljetten aan de hand van de huidige marktsituatie kunnen opbrengen. U kunt inbrengen ter veiling of eventueel verkopen na legitimatie.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

 

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?