Medemblik Actueel.

Flora en fauna

Nog 1x ‘Top in de Kop’

MEDEMBLIK  – “Top in de Kop’ bestaat uit 5 gezamenlijke open weekends, met de allermooiste tuinen, kwekerij en kunst, in weekends in de maanden mei t/m september. De locaties van de deelnemers zijn verspreid over de kop van Noord-Holland, aangegeven op de plattegrond. Tijdens deze open dagen willen deze kunstenaars en tuineigenaren graag hun passie met u delen!

Gedurende 5 maanden achtereen gaat in de kop van Noord-Holland weer een keur aan de mooiste privétuinen en ateliers open voor publiek. Tijdens de lente en zomer houdt de groep – bestaand uit 17 gepassioneerde tuineigenaren, kunstenaars en een kwekerij  – in totaal 5 gezamenlijke open weekenden.

Deelnemende tuinen Hollands Kroon

De meeste deelnemers zijn deze dagen geopend van 11.00 – 17.00 uur. Zie voor uitzonderingen aub de informatie per deelnemer voordat u afreist!

Reageren via facebook