Medemblik Actueel.

Politie

Motorrijder(35) uit Medemblik rijdt met 140km/u over Markerwaardweg

Wervershoof – Op maandagmiddag nam de politie het rijbewijs in van een 35-jarige man uit Medemblik, die iets te sportief rijgedrag had getoond. De politie zag de motorrijder rijden op de rotonde Markerwaardweg – Vok Koomenweg in Wervershoof. 

De motorrijder reed in de richting Medemblik, waarbij hij meerdere auto’s over de doorgetrokken streep inhaalde. Ook liep de snelheid snel op. Er werd een snelheid geklokt van 140 in plaats van de toegestane 80 km per uur.

Bij de rotonde Markerwaard Almereweg ging de motorrijder linksaf in de richting van Opperdoes. Voor hem reed een bestelbus, die hij inhaalde over een verdrijvingsvlak. De man vervolgde zijn weg met een snelheid van 120 waar 60 km per uur is toegestaan.

Reageer op dit onderwerp