U kunt weer heerlijk plonzen bij het Vooroever..

MEDEMBLIK – Het negatief zwemadvies voor Vooroever Vlietsingel Regatta strand, Vlietsingel Poel en Vlietsingel Grote strand is opgeheven. De Regionale Uitvoerings Dienst NHN heeft hier opnieuw monsters genomen van het zwemwater en daarbij is er geen verhoging van blauwalg geconstateerd. De waarschuwing van deze zwemlocaties is hiermee opgeheven.

Actuele informatie

Voor actuele informatie kunt u de Zwemwatertelefoon 088-1021300 bellen of ga naar zwemwater.nl Op deze site wordt de actuele zwemwaterkwaliteit van alle zwemlocaties in Nederland weergegeven. Ook vindt u informatie over het zwemwater op Teletekst pagina 725.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.