Medemblik Actueel.

Bewoonster overloopt inbrekers Oostwoud, politie arresteert vier mannen in Twisk

OOSTWOUD – Afgelopen weekend hebben vier personen getracht in te breken in een woning in Oostwoud, in de nacht van vrijdag op zaterdag gooiden zij een steen of tegel door een glazen deur om zo proberen binnen te komen. De bewoonster van het huis werd wakker van een harde knal en ging kijken wat er aan de hand was, toen zij stemmen hoorde begon zij hard te schreeuwen meldt de politie aan Medemblik Actueel.

Hierop renden de 3 mannen weg richting een gereedstaande auto met daarin een vierde man en reden daarop snel weg. Nog geen half uur later kreeg de politie een melding binnen van een verdachte situatie in Twisk. Ter plaatse aan gekomen zagen zij een verdachte auto staan met daarin vier personen.

Op de vraag van de agenten wat zij hier deden wisten zij geen antwoord te geven en toen er bij 1 van de mannen ook nog een mes werd gevonden besloten de agenten de vier mannen te arresteren en over te brengen naar het politiebureau in Hoorn voor verdere ondervraging.

De politie vraagt iedereen die iets heeft gezien of heeft gehoord in de nacht van vrijdag op zaterdag tussen middernacht en 3 uur ’s nachts te bellen met 0900-8844 of als u liever anoniem blijft kunt u bellen met 0800-7000.

 

Reageren via facebook