Medemblik Leeft en Inmedemblik verder onder 1 naam

MEDEMBLIK – Langere tijd waren er 2 websites in de gemeente Medemblik die zich beiden richten op het brengen van informatie voor de toeristen die onze mooie gemeente willen bezoeken.

Om nog beter de toeristen te kunnen bedienen in de informatie voorziening hebben Peter Commandeur van PC Reclame en eigenaar van INMedemblik en Henk Prins van HBP Media en eigenaar van Medemblik Leeft besloten om gezamelijk onder 1 naam verder te gaan.

Per vandaag is www.inmedemblik.nl dé toeristische website voor de gemeente Medemblik waar veel informatie over verblijf, horeca, evenementen, musea, cultuur, watersport en West-Friesland te vinden is. Door samen te gaan en de krachten te bundelen is er nu geen versnippering meer van informatie maar is alles op 1 website te vinden.

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.