11.6 C
Medemblik
26 september 2020 00:54
Medemblik Actueel.

Lions Opmeer Golf Open in Wervershoof

WERVERSHOOF –  Golfers en niet-golfers zijn alweer voor de 15e keer welkom op deze gezellige middag  georganiseerd door de Lions Club Opmeer. Beginners en niet-golfers krijgen een golfclinic. Je leert putten, chippen en afslaan. Vervolgens ga je onder begeleiding de baan op, om het geleerde in de praktijk te brengen. Golfers met GVB spelen een wedstrijd om de Lions Opmeer Golf Open wisselbeker. Inschrijfgeld € 60,00 p.p.

Voor € 40,00 p.p.  kun je leren golfen in  een golfclinic. Behalve de greenfee en de golfclinic krijg je: ontvangst met koffie en een broodje, hapjes en een heerlijke satéschotel na afloop. Ook is er weer een verloting met mooie prijzen, beschikbaar gesteld door onze sponsors.

Dankzij de belangeloze medewerking van Golfbaan de Vlietlanden gaat je opbrengst naar Dorcas Hulp. Dorcas is een christelijke hulporganisatie die actief is in Oost-Europa, het Midden-Oosten en Afrika. Door met lokale partners samen te werken wordt niet alleen gesteund maar ook ontwikkeld.

Dorcas
Dankzij de belangeloze medewerking van Golfbaan de Vlietlanden gaat de nettobijdrage naar Dorcas Hulp. Dorcas is een christelijke organisatie die al 35 jaar hulp biedt aan mensen in nood en diepe armoede, ongeacht hun religie, ras, geslacht of politieke overtuiging. Dorcas werkt aan hulp- en ontwikkelingsprojecten in Oost-Europa, het Midden-Oosten en Afrika en doet dit samen met lokale partners. Kijk voor meer informatie over dit goede doel op www.dorcas.nl.

PROGRAMMA

  • 12.30 uur      : ontvangst met koffie en broodje
  • 13.30 uur      : wedstrijd en clinic
  • 17.30 uur      : borrelen + hapjes + verloting met mooie prijzen
  • 19.15 uur      : satéschotel
  • 20.00 uur      : prijsuitreiking wedstrijd en clinic
  • 21.00 uur      : afsluiting

Inschrijven voor het Lions Opmeer Golf Open kan bij Harry Kloppenburg via 06-51344707 of harrykloppenburg@hotmail.com.

Reageren via facebook

Uw banner hier?
Uw banner hier?